0/0
0 0
Uusille tilaajille: Jos sait vastikään suuren tutustumisboksin, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi. Friends-kirja Jos olet kerännyt lukutason 2 kirjat, saat boksissasi Friends-kirjan. Lue kuukauden Friends-kirjasta alla olevasta seuraavan boksin esittelystä.  
Penny & Friends -lehti Upea lusitano loistaa kuukauden hevosrotuna. Tämä hevonen on rohkea kuin leijona ja notkea kuin kissa! Reportaasissa esiintyy estetuomari, jonka työ vaatii sääntöjen tarkkaa tuntemista ja kovuutta seistä päätöstensä takana. Sarjakuvassa tallilla kuvataan muotia, ja sillekös Ukkonen-poni kavereineen tuhahtelee.  
KIRJA – LUKUTASO 1 Lainaponit Malin Stehn Niin epistä! Stinan isosisko saa käydä kavereiden kanssa maastossa. Ilman aikuisia! Stinalle vain ei lupaa heltiä. Viikko menee pilalle lopullisesti, kun ratsastustunti perutaan. Hätä keinot keksii! Mitä jos Stina ja hänen paras kaverinsa "lainaisivat" ponit pienelle metsäretkelle? Eihän siitä voi seurata mitään kauheaa? Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 2 kirjan. Siirryt automaattisesti lukutasolle 2, jos sinulla on jo lukutason 1 kirjat.      
KIRJA – LUKUTASO 2 Unelmahevonen Sonja Kaiblinger Malinalla on nollaodotukset kesäloman suhteen. Kaksi viikkoa saarella, keskellä ei mitään. Ilman rakasta hoitoponia. Yhdessä ärsyttävän isosiskon kanssa. Mutta saarella asuukin myös kimo nimeltä Laventeli. Ja poika nimeltä Niko. Yhtäkkiä edessä on paras kesäloma ikinä! Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 1 kirjan. Saat automaattisesti Friends-kirjan, jos sinulla on jo  lukutason 2 kirjat.  
FRIENDS-KIRJA Viimeinen kesäpäivä Dorian Cirrone Mitä jos saisit elää jonkin päivän yhä uudelleen, kunnes kaikki menisi nappiin? Haluaisitko tehdä niin? Haleigh-tyttö löytää repustaan oudot öljyvärit ja maalaa taulun viimeisestä lomapäivästä. Samalla hän toivoo, ettei kesä ikinä loppuisi… Eikä se sitten lopukaan. Kun sama kesäpäivä toistuu yhä uudestaan, Haleigh tajuaa tehneensä karmean virheen. Voiko sitä enää korjata? Saat Friends-kirjan, jos olet jo kerännyt Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat.
Pehmoheppa Uusi pehmokamu on lusitano!      
Tasapainopeli Miten monta tikkua saat pysymään pollen selässä?            
Avainnauha Avaimet pysyvät tallessa, kun laitat ne nauhaan kiinni.                      

Vanhempien nurkassa voit hoitaa joitakin jäsenasioita, kuten perua paketin tai tehdä osoitteenmuutoksen.


Klikkaa tästä, niin pääset Vanhempien nurkkaan!