0/0
0 0
Uusille tilaajille: Jos sait vastikään suuren tutustumisboksin, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi. Friends-kirja Jos olet kerännyt lukutason 2 kirjat, saat boksissasi Friends-kirjan. Lue kuukauden Friends-kirjasta alla olevasta seuraavan boksin esittelystä.  
Saat boksin lokakuussa. Boksin hinta: 19,90 e + postikulut 4,90 e. Boksin viimeinen peruutuspäivä on 2.10.2018. Jos haluat peruuttaa boksin, napsauta alla olevasta linkistä "Vanhempien nurkkaan". Vain Vanhempien nurkkaan kirjautuneet voivat peruuttaa boksin kotisivujen kautta.  
PENNY & FRIENDS -LEHTI Syksyllä tallilla riittää kaikkea kivaa! Mikä sinusta on parasta? Tee testi lehdestä, niin se selviää! Osallistu myös talliaiheiseen kuvauskisaan, niin voit voittaa mahtavan harjapakin. Tallissa on mukavaa myös lukea. Eräs ratsastuskoulu kannustaakin oppilaitaan lukemaan hevosille! Lue lisää reportaasista. Maastoilu on syksyllä ihanaa, ja hyviä syysvinkkejä antaa lehden Ratsastuskoulu-palsta        
KIRJA – LUKUTASO 1 Kimo karkuteillä Jana Frey Matilda pelastaa sairaan, kaltoin kohdellun ponin tivolista. Puoli vuotta myöhemmin Lumihiutale-poni on toipunut kuntoon Matildan hellässä huomassa. Mutta vielä on jäljellä yksi ongelma: Lumihiutale pelkää satulaa. Matilda on varma, että totuttelun myötä sekin ongelma ratkeaa. Hänen täytyy olla vain kärsivällinen – hyvin kärsivällinen… Kaikki eivät kuitenkaan tiedä Lumihiutaleen ongelmasta, ja se yritetään satuloida. Lumihiutale pillastuu ja karkaa. Matilda on järkyttynyt. Näkeekö hän rakasta poniaan enää koskaan? Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI kirjan Maailman paras hevosenhoitaja.
KIRJA – LUKUTASO 2 Maailman paras hevosenhoitaja Martina Eberhard Kolme kuukautta. Niin kauan on jo kulunut Annan muutosta Etelä-Ruotsiin. Anna kaipaa parasta ystäväänsä ja hoitoponiaan. Ainoa lohtu on naapurin hevostila. Kun hevostilan omistaja joutuu sairaalaan, Anna saa elämänsä tilaisuuden. Hän saa vastuulleen tilan hienot kouluratsut. Hevosten kanssa kaikki ei aina suju kuin rasvattuna, ja lisäksi Anna ajautuu usein perin kummallisiin tilanteisiin. Silti hän on vakaasti päättänyt opetella maailman parhaaksi hevosenhoitajaksi. Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI kirjan Kimo karkuteillä.
FRIENDS-KIRJA Karvakorvani Timmy Anne Booth Annalla on vaikeaa. Isä on työkomennuksella ulkomailla, eikä äidillä ole aikaa Annalle. Hän vain hoitaa Jack-vauvaa, joka syntyi keskosena. Anna joutuu pyykkäämään kestovaippoja ja opettelemaan muhennoksen tekoa. Koulussakin kaikki menee päin honkia … juuri kun olisi mahdollisuus perustaa bändi ja päästä televisioon esiintymään! Onneksi Annalla on kultainennoutaja Timmy, joka kuuntelee hänen murheitaan. Miten hän selviytyisi ilman rakasta koiraansa? UUTTA! Saat Friends-kirjan, jos olet jo kerännyt Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat.      
TAVARA 1 Kuulokkeet Anna musiikin soida ja nauti!        
TAVARA 2 Letityskampa Tallilla on superkivaa, kun teet lempihepallesi hienot letit.            
TAVARA 3 Hevoskortit Hevos- ja ponirotuja maailman eri kolkista! Kerää kansioon tai sovellukseen. Upeat värikuvat ja paljon tietoa. Määrä: 2 pakettia, jossa kummassakin 6 korttia.    
YLLÄTYS Mitähän kivaa luoksesi laukkaa boksin yllätyksenä?      

Vanhempien nurkassa voit hoitaa joitakin jäsenasioita, kuten perua paketin tai tehdä osoitteenmuutoksen.


Klikkaa tästä, niin pääset Vanhempien nurkkaan!