0/0
0 0
Uusille tilaajille: Jos sait vastikään suuren tutustumisboksin, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi. Friends-kirja Jos olet kerännyt lukutason 2 kirjat, saat boksissasi Friends-kirjan. Lue kuukauden Friends-kirjasta alla olevasta seuraavan boksin esittelystä.  
PENNY & FRIENDS -LEHTI Kuukauden hevosrotu on upea, kullansävyinen haflinger. Se esiintyy lehdessä Rotutietoa-palstalla, Penny & Tallikatti -sarjiksessa ja julisteissa. Lukijoiden toiveesta mukana on myös pitempi sarjakuva. Se kertoo villihevoslaumasta. Puuhasivuilla tehdään talli omille pehmohepoille. Hevosmaisen hauskoja lukuhetkiä!    
KIRJA – LUKUTASO 1 Taivashevoset Moa Mansén Ei hevosia. Ei tallielämää. Vain lunta, metsää ja hassahtanut isoäiti. Aurora on todella vihainen! Mutta sitten revontulet leimahtavat taivaalla, ja Aurora temmataan hurjaan seikkailuun. Hän tapaa ihanan tamman, joka leijailee kevyesti kuin lumihiutale. Onko se edes todellinen? Entä mitä ajatella ketusta, jonka puheen Aurora yhtäkkiä ymmärtää? Nuoren tytön rohkeus joutuu äärimmäiseen testiin, kun hän kohtaa Metsänrouvan. Paha olento on vanginnut taivashevoset… Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 2 kirjan.      
KIRJA – LUKUTASO 2 Talvinen kaviotanssi Angela Dorsey Nälkä ja kipu ryöppyävät kehooni kuin lumivyöry. Jalkani ovat ruhjeilla ja veren peittämät, vatsani typötyhjä, kuin pohjaton luola. Haluaisin vajota pehmeään lumeen, olen niin heikko ja väsynyt ja todella, todella kylmissäni – mutta se olisi kuolemaksi. Ja vielä pahempaa. Oman kuolemani voisin kohdata. Mutta varsani kuolemaa – mikä tapahtuisi väistämättä, jos minua ei enää ole – sitä en kestä. Evy tuntee hevosten ajatukset ja tunteet omassa kehossaan, mutta onko kyky siunaus vai kirous? Ainakin lahja ajaa hänet tämän tästä vaikeuksiin. Kun nälkää näkevä mustangilauma vaeltaa lähelle Evyn ja hänen äitinsä erämaamökkiä, hänen on pakko auttaa villihevosia. Mutta myös sudet näkevät nälkää… Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 1 kirjan.  
FRIENDS-KIRJA Philippa Fisher ja hyvä haltijatar Liz Kessler Kuvittele, että saisit toivoa mitä vain... Niin käy Philippa Fisherille! Kouluun ilmestyy uusi tyttö, Daisy, joka onkin Philippan hyvä haltijatar. Harmi vain, ettei Daisy ole kovin innostunut tehtävästään ihmisten parissa. Työ pitää kuitenkin hoitaa ja Philippan toiveet toteuttaa. Philippan pitää vain päättää, mitä hän kaikista eniten haluaa. Tämä on tarina taikuudesta ja ystävyydestä. Aihe on ikivanha, mutta silti niin ajankohtainen. Saat Friends-kirjan, jos olet jo kerännyt Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat.
PÄIVÄKIRJAKALENTERI Mitä on meneillään? Mitä on jo tapahtunut? Täytä itse 170 sivua! Lisäksi neljätoista sivua pähkinöitä ajanvietteeksi.  
TAVARA 1 Pehmoheppa Mitä rotua se muistuttaa?      
TAVARA 2 Kännykänpidike Tiesitkö, että yksisarvisen kavionjäljet ovat sydämen muotoisia? Mitat: 6 x 4,5 cm Materiaali: PVC ja metalli                  

Vanhempien nurkassa voit hoitaa joitakin jäsenasioita, kuten perua paketin tai tehdä osoitteenmuutoksen.


Klikkaa tästä, niin pääset Vanhempien nurkkaan!