0/0
0 0
Uusille tilaajille: Jos sait vastikään suuren tutustumisboksin, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi. Friends-kirja Jos olet kerännyt lukutason 2 kirjat, saat boksissasi Friends-kirjan. Lue kuukauden Friends-kirjasta alla olevasta seuraavan boksin esittelystä.  
PENNY & FRIENDS -LEHTI Anna upeiden täysiveristen laukata sydämeesi. Penny & Tallikatti ovat saaneet sarjikseen vieraakseen englantilaisen täysiverisen. Kuukauden rotuna on puolestaan jalo arabianhevonen. Lisäksi lehdessä on lukijoiden toivesarjakuvana vallaton Rascal. Mitä tapahtuu, kun poni saa flunssan? Puuhasivuilla tehdään banaanileipää. Hevosmaisen hauskoja lukuhetkiä!    
KIRJA – LUKUTASO 1 Aasi ja poni Julia Boehme Pörröinen Leo on itsepäinen mutta hellä aasi. Söpö Lolli on omapäinen ja peloton poni. Ne ovat erottamattomat ystävykset, mutta niillä on ongelma: Lulu ja Melina. Tytöt inhoavat toisiaan – siitä huolimatta, että kumpikin haluaa vain helliä Leoa ja Lollia. Karvakaverit osoittavat tytöille, että parasta maailmassa on ystävyys! Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 2 kirjan. Siirryt automaattisesti lukutasolle 2, jos sinulla on jo lukutason 1 kirjat.      
KIRJA – LUKUTASO 2 Rohkeuden kesä Kiersi Burkhart & Amber J. Keyser Paley uppoutuu tietokonepelin maailmaan. Vanhemmat saavat sisällä nyhjöttämisestä tarpeekseen ja lähettävät Paleyn kesäksi hevostilalle. Siellä nuoret eivät saa käyttää mitään vempaimia. Paley saa vastuulleen Prince-hevosen. Hevosen luottamuksen voittaa vain, jos luottaa ensin itseensä. Mutta kuinka se onnistuu, jos aina epäonnistuu myös ihmisten kanssa? Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 1 kirjan. Saat automaattisesti Friends-kirjan, jos sinulla on jo  lukutason 2 kirjat.  
FRIENDS-KIRJA Sitruunakirjasto Jo Cotterill Calypso asuu kaksin juron isänsä kanssa. Kotona on likaista, ja jääkaappi on aina tyhjillään. Kun kouluun saapuu uusi oppilas Mae, Calypso saa ensimmäisen ystävänsä. Maen kotona halataan ja riidellään kovaäänisesti, ja Calypso otetaan lämpimästi mukaan perheen elämään. Kun Calypso viimein kutsuu Maen kotiinsa, isän salaisuus paljastuu. Se suistaa elämän raiteiltaan… Saat Friends-kirjan, jos olet jo kerännyt Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat.
Tietokirja Kirja kertoo ylväästä arabianhevosesta, joka on vaikuttanut maailman hevosiin enemmän kuin mikään muu rotu. Saat tietoa rodun kiehtovasta historiasta, ominaisuuksista ja sen käytöstä nykyään. 58 sivua.        
Lautapeli Kuka ratsastaa maastoradan parhaiten? Pyydä kaverit ja perhe pelaamaan yhdessä! Koko: noin 40 x 40 cm          
Thinking Putty Muotoile, venytä ja vanuta vahaa! Anna ajatusten vaeltaa tai keskity lujasti. Thinking Putty on mahtava vaha, joka ei kuivu. Se kulkee mukana kivassa rasiassa.                      

Vanhempien nurkassa voit hoitaa joitakin jäsenasioita, kuten perua paketin tai tehdä osoitteenmuutoksen.


Klikkaa tästä, niin pääset Vanhempien nurkkaan!