0/0
0 0
Uusille tilaajille: Jos sait vastikään suuren tutustumisboksin, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi. Friends-kirja Jos olet kerännyt lukutason 2 kirjat, saat boksissasi Friends-kirjan. Lue kuukauden Friends-kirjasta alla olevasta seuraavan boksin esittelystä.  
PENNY & FRIENDS -LEHTI Penny & Friends -lehden viimeinen numero tarjoilee teille Pennyn kavereille joulutaikaa. Reportaasi vie talvisille rekiajelulle. Omenoista askarrellaan joulun tuoksuisia koristeita. Testistä selviää, millainen joulunviettäjä olet. Kuukauden rotutähtenä on upea hannoverinhevonen.  
KIRJA – LUKUTASO 1 Lumimarjan arvoitus Pamela Kavanagh Izzie on saanut tarpeekseen poneista - lopullisesti! Mutta lumimyrsky tuo tullessaan salaperäisen ponin, ja Izzie huomaa tempautuvansa mukaan outoihin tapahtumiin. Mistä poni on kotoisin? Onko lumiponin legenda sittenkin totta? Izzie ei tiedä, mitä ajatella. Kotona ei olisi aikaa hoitaa tulokasta, etenkään kun tilan muut eläimet eivät pidä siitä lainkaan. Mikä salaisuus ponilla on? Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI kirjan Diabolo - unelmien hevonen.      
KIRJA – LUKUTASO 2 Diabolo – Unelmien hevonen Gabi Berktold Rickyn ongelmista tulisi pitkä lista: koulu ei suju, vanhemmat valittavat huonoista numeroista, äidin kanssa on vaikea puhua mistään ilman riitaa… Pahinta kaikista on kuitenkin tallin toivoton tilanne: omistaja kohtelee julmasti Diabolo-ruunaa, jolla on erityinen paikka Rickyn sydämessä. Rickyn on noustava puolustamaan rakasta hevoskaveriaan, mutta hän ei voi villeimmissä kuvitelmissakaan aavistaa, mitä tuleman pitää.
FRIENDS-KIRJA Punaiset siivet Anne Louise MacDonald Frankie osaa lentää – unissaan! Yleensä lentounet ovat ihania, mutta joskus unet muuttuvat ahdistaviksi. Eräänä yönä unessa on vahva punainen väri, ja herätessä pieni ääni kuiskuttaa pojalle, ettei kaikki ole hyvin. Onko uni yksi Frankien väriunista, joissa pahat asiat käyvät toteen? Enneunissa olisi aivan tarpeeksi päänvaivaa, mutta sitten poika tutustuu vielä paremmin omituiseen Maura-Leehen. Tytölläkin on huhujen mukaan erityinen kyky… Frankie kohtaa hevospelkonsa, kun hän on avustajana tallilla talutustunnilla. Liittyykö väriuni jotenkin hevosiin? Saat Friends-kirjan, jos olet jo kerännyt Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat.
TAVARA 1 Pehmoheppa Oma heppakaverisi! Hirnuvan hauskaa joulua!    
TAVARA 2 Joulusetti Mukavaa askartelua joulun henkeen! Sisältää mm. pakettikortteja, joulukortteja ja tarroja.        
TAVARA 3 Hevoskortit Hevos- ja ponirotuja maailman eri kolkista! Kerää kansioon tai sovellukseen. Upeat värikuvat ja paljon tietoa. Määrä: 2 pakettia, jossa kummassakin 6 korttia.              
YLLÄTYS Käytä vaikka joulujuhlissa…      

Vanhempien nurkassa voit hoitaa joitakin jäsenasioita, kuten perua paketin tai tehdä osoitteenmuutoksen.


Klikkaa tästä, niin pääset Vanhempien nurkkaan!