0/0
0 0
Uusille tilaajille: Jos sait vastikään suuren tutustumisboksin, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi. Friends-kirja Jos olet kerännyt lukutason 2 kirjat, saat boksissasi Friends-kirjan. Lue kuukauden Friends-kirjasta alla olevasta seuraavan boksin esittelystä.  
PENNY & FRIENDS -LEHTI Shetlanninponi loistaa seuraavan boksin tähtenä. Mainiosta ponista riittääkin juttua! Testistä selviää, onko shettis myös sinun unelmaponisi. Kuukauden lemmikki on pilkukas dalmatialainen. Lukijoiden toiveesta lehdessä on jälleen sarjakuva, jonka tähtenä seikkailee vekkuli Rascal-poni. Hevosmaisen hauskoja lukuhetkiä!      
KIRJA – LUKUTASO 1 Eläintaikurit Tina Nolan Evan äiti pitää eläinten turvakotia. Paikan nimi on Eläintaikurit. Eräänä päivänä heille tuodaan tiine tamma. Varsa syntyy pian ja hurmaa kaikki! Se saa nimekseen Merlin kuuluisan taikurin mukaan. Onnistuuko taikurivarsa lumoamaan nyreän naapurin, joka haluaa sulkea koko turvakodin? Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 2 kirjan. Siirryt automaattisesti lukutasolle 2, jos sinulla on jo lukutason 1 kirjat.      
KIRJA – LUKUTASO 2 Foxfire vaarassa Linda Crammond Myyty? Isän on pakko huijata! Mutta rahasta on pulaa, ja Foxfire on oikeasti Kirin veljen hevonen. Hänen täytyy kuitenkin saada se takaisin kotiin. Siksi Kiri menee tallitytöksi lähitallille. Sinne tulee täysihoitoon myös Foxfire, josta uusi omistaja aikoo muovata menestyvän kenttähevosen. Vaikka piiskaamalla… Sitten Kiri tapaa ennustajaeukon, joka näkee tulevaisuuteen. Hän sanoo hevosen olevan suuressa vaarassa... Onko hevonen Foxfire? Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 1 kirjan. Saat automaattisesti Friends-kirjan, jos sinulla on jo  lukutason 2 kirjat.  
FRIENDS-KIRJA Lumitähtien tanssi Jean Little Toistaiseksi et ole rakastanut ketään, eikä kukaan ole rakastanut sinua. Sinua ei edes annettu adoptoitavaksi, sinut yksinkertaisesti hylättiin. Minillä ei ole mitään. Ei äitiä, syntymätodistusta tai vauvakuvia. Ei edes oikeaa syntymäpäivää. Lastensuojelu laittoi papereihin tekaistun syntymäpäivän – Minin löytöpäivän – tajuamatta, että se oli myös hänen katoamispäivänsä. Kierrettyään vuosia perheestä perheeseen Min ei hämmästy, vaikka hänet sysätään viikkoa ennen joulua jälleen viranomaisten hoteisiin. Silti hänen sydämensä toivoo ihmettä. Ja kun hän löytää loukkaantuneen koiran, ihmettä tarvitaankin. Saat Friends-kirjan, jos olet jo kerännyt Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat.
TIETOKIRJA Pennyn kaveri: shetlanninponi Shetlanninponi laukkaa suoraan sydämeesi! Tästä kirjasta selviää, miksi shettis on edelleen niin sitkeä poni. Tiesitkö, että se on kokoonsa nähden maailman vahvin hevonen? Mainiossa tietokirjassa on 58 sivua, upeat kuvat ja myös itse täytettäviä sivuja.  
TAVARA 1 Kaulakoru Säihkettä arkeen ja juhlaan. Ihana hevoskoru hevosten ystävälle. Hevonen: noin 3 x 2,5 cm Ketju: noin 49 cm      
TAVARA 2 Origamisetti Origamisetin avulla voit taitella paperia ja luoda paperiesineitä. Taittele itse hieno hevosen pää, niin saat mieleisesi kirjanmerkin!                  

Vanhempien nurkassa voit hoitaa joitakin jäsenasioita, kuten perua paketin tai tehdä osoitteenmuutoksen.


Klikkaa tästä, niin pääset Vanhempien nurkkaan!