0/0
0 0
Uusille tilaajille: Jos sait vastikään suuren tutustumisboksin, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi. Friends-kirja Jos olet kerännyt lukutason 2 kirjat, saat boksissasi Friends-kirjan. Lue kuukauden Friends-kirjasta alla olevasta seuraavan boksin esittelystä.  
Penny & Friends -lehti Lehdessä tapaat shettisori Pertin ja pojat. Pertti on herrasmies, joka opettaa pojille hevostelua. Lisäksi lehdessä on lukijoiden toivesarjakuva HorseFriends. Sokerina pohjalla on monen odottama novellikilpailu! Hevosmaisen hauskoja lukuhetkiä!    
KIRJA – LUKUTASO 1 Tallin kummitus Jane Ayres Ratsastuskoululle tulee uusi poni! Heti sen jälkeen alkaa tapahtua kaikkea kummallista. Thea-tytön epäilykset heräävät. Niinpä hän ryhtyy kavereineen selvittämään ponin arvoitusta… Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 2 kirjan. Siirryt automaattisesti lukutasolle 2, jos sinulla on jo lukutason 1 kirjat.      
KIRJA – LUKUTASO 2 Aaveratsastus Sofia Wallin Ella viettää syyslomaa mummolassa rannikkoseudulla. Mökin lähellä on vain merta ja metsää – ja hevostila, jonka upeita laukkaratsuja hoitaa kaksi sisarusta. Tilan hevoset ovat kumman levottomia, eikä mummo pidä naapureistaan. Liittyykö kaikki kauan sitten kadonneisiin tyttöön ja hevoseen? Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI lukutason 1 kirjan. Saat automaattisesti Friends-kirjan, jos sinulla on jo  lukutason 2 kirjat.  
FRIENDS-KIRJA Kenties kettu Kathi Appelt ja Alison McGhee Jules palvoo isosiskoaan Sylvietä. Sylvie on kaunis kuin heidän edesmennyt äitinsä. Sylvie tekee hienoimmat lumiperheet. Sylvie juoksee nopeammin kuin kukaan muu. Ja hetkessä Sylvie katoaa Julesin elämästä. Metsässä syntyy kettu, joka on jotain enemmän. Kettutyttö tuntee kaipuuta ihmistyttöä kohtaan. Jotkin asiat ovat jääneet kesken. Ketun on löydettävä Jules… Saat Friends-kirjan, jos olet jo kerännyt Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat.
Tuubihuivi Ihanan pehmeä huivi syksyn viileisiin aamuihin.        
LED-valo Ripusta hieno hevosenpäävalo laukkuun!              
3D-palapeli Osaatko koota yksisarvisen?                        

Vanhempien nurkassa voit hoitaa joitakin jäsenasioita, kuten perua paketin tai tehdä osoitteenmuutoksen.


Klikkaa tästä, niin pääset Vanhempien nurkkaan!