0/0
0 0
Uusille tilaajille: Jos sait vastikään suuren tutustumisboksin, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi.    
Saat boksin elokuussa. Boksin hinta: 19,90 e + postikulut 4,90 e. Boksin viimeinen peruutuspäivä on 7.8.2018. Jos haluat peruuttaa boksin, napsauta alla olevasta linkistä "Vanhempien nurkkaan". Vain Vanhempien nurkkaan kirjautuneet voivat peruuttaa boksin kotisivujen kautta. Peruuta boksi
PENNY & FRIENDS -LEHTI Kuukauden lehti on pullollaan HEVOSTIETOA! Kerromme esimerkiksi PRE-hevosesta, hevosen karvoista, hoitotarvikkeista ja eläinlääkärin työstä. Puuhasivun vinkeillä askartelet lempihepallesi hienon nimikyltin ja leivot sille yllätysherkkuja!    
KIRJA – LUKUTASO 1 Pennyn ja Tallikatin seikkailut Moa Mansén Tallikatti on tallin kunkku, sehän on selvä. Se näkee ja kuulee kaiken, mitä tallilla tapahtuu. Kunnes tallille muuttaa Penny-poni, joka pistää kaiken ihan uusiksi. Mikä kattistrofi! Kuvioita sotkevat entisestään pari nurkissa pyörivää epämääräistä miestä. Mitä he oikein haluavat? Penny ja Tallikatti joutuvat vaaralliseen seikkailuun. Koko tallin kohtalo on vaakalaudalla! On vain yksi keino voittaa vaikeudet: yhteistyö!   Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI kirjan Viimeinen hevossamaani.
KIRJA – LUKUTASO 2 Viimeinen hevossamaani Angela Dorsey Elämä linnassa ei ole helppoa. Ei ainakaan Maddille, joka raataa kyökkipiikana. Onneksi hänellä on rinnallaan paras ystävä, Lilly. Orvoilla tytöillä on vain toisensa. Mutta sitten Maddi siepataan, kun hän livahtaa talliin ihailemaan hevosia. Sieppaajat kertovat salaperäisestä samaanien suvusta, jonka jäsenet osaavat lukea hevosten ajatukset. Onko kyse Maddin kadonneesta suvusta?   Penny & Friendsin tilaajana saat tämän kirjan TAI kirjan Pennyn ja Tallikatin seikkailut.
TAVARA 1 Sapluuna 1) Kostuta karva. 2) Laita sapluuna karvan päälle. 3) Harjaa vastakarvaan. Hevosen karvaan muodostuu kuvio!    
TAVARA 2 Penaali Siisti penaali, jossa on hevosenkenkä!            
TAVARA 3 Hevoskortit Hevos- ja ponirotuja maailman eri kolkista! Kerää kansioon tai sovellukseen. Määrä: 2 pakettia, jossa kummassakin 6 korttia.    
TAVARA 4 Vihko Hevosihmisen ihana vihko kouluun ja kotiin.    
YLLÄTYS Mitä SINÄ mahdatkaan saada …?

Vanhempien nurkassa voit hoitaa joitakin jäsenasioita, kuten perua paketin tai tehdä osoitteenmuutoksen.


Klikkaa tästä, niin pääset Vanhempien nurkkaan!