0/0
0 0
Tietoa Penny & Friendsistä

Hei!

Penny & Friends on kuin unelmahevonen, joka tuo lapselle lukuiloa. Lapselle mieluisat kirjat innostavat lukemaan enemmän. Hevosharrastus saa lapsen lukemaan hevoskirjoja, jolloin lukuilo kasvaa ja lukutaito paranee. Kysyimme 400 vanhemmalta mielipidettä Penny & Friendsistä sen jälkeen, kun lapsi on liittynyt jäseneksi. 75 %  vastasi, että viimeksi tullut/luettu kirja oli hyvä tai erittäin hyvä. Vanhemmista 66 % vastasi, että lapsen lukuinto on kasvanut liittymisen jälkeen. Lukuterveisin Penny & Friends

Tilaajan edut

Näin Penny & Friends toimii:

  • Saat tutustumisboksin hintaan 0 €. Maksat vain postikulut 4,90 €. Sen jälkeen saat joka kuukausi postilaatikkoosi boksin hintaan 15,90, 18,90 19,90 euroa (+ postikulut 4,90 euroa) riippuen siitä, minkä tilauksen valitset. Boksi sisältää mahtavan hevoslehden, iän mukaan valitun kirjan ja tavaroita.
  • Kotisivuiltamme saat tietoa kuukauden boksista.

Liity jäseneksi!

Kun tilaat Tutustumisboksin, liityt samalla Penny & Friendsiin. Sitä kustantaa Stabenfeldt AB. Tilaajien tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin, jotta voimme tarjota sujuvaa asiakaspalvelua. Lisätietoja: stabenfeldt.fi/henkilotiedot

Ihan mahtava hevosmesta!

Tieto

Huumori

Mielikuvitus

Jännitys

Ystävyys

Tavarat

Jäsen voi saada kuulokkeet, ratsastushanskat tai vaikkapa hevoskorun. Tässä joitakin esimerkkejä boksiemme tavaroista. Uutuutena ihanat keräilykortit.

Lehti

Helppolukuinen ja värikäs lehti on hirnuvan hauska lukupaketti. Siinä on hevosjuttuja, hevostietoa, testejä, puuhaa, heppanovelleja, julisteita ja paljon muuta. Lehti on painettu ympäristöystävälliselle paperille.

Kirjat

Kaikki lukevat omalla tavallaan, eri vauhtia ja eri pituisia kirjoja. Siksi meillä on kahden ikätason mukaisia kirjoja. Lyhyemmissä kirjoissa on enemmän kuvia, kun taas pitemmissä kirjoissa on hiukan vähemmän kuvitusta.

Bonustavarat

Jokaisesta ostetusta boksista kertyy 100 bonusta. Liimaa boksin mukana tulevat bonustarrat bonusvihkoon, niin pysyt ajan tasalla bonuksista. Ne voi aina tarkistaa myös asiakaspalvelusta. Ajankohtaiset bonustavarat näet täältä kotisivuilta.

Lukuilo kuuluu kaikille!

Kukin lukee omalla tavallaan, eri vauhtia ja eri pituisia kirjoja. Siksi meillä on kaksi lukutasoa. Tarinat sopivat hyvin 7–10-vuotiaille. Kirjoissa on enemmän kuvitusta ja teksti on helppolukuista. Sopii hyvin myös ääneen lukemiseen.girlit_taivashevoset Tarinat sopivat hyvin 11–13-vuotiaille. Pitemmissä kirjoissa on hiukan vähemmän kuvitusta. Mahtavaa luettavaa lukutoukille! girlit_ratsastusleiri Jos olet kerännyt Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat, saat boksissa Friends-kirjan. Ne ovat sisarkerhomme GIRL:ITin kirjoja, jotka toimittajat ovat valinneet. Tarinat sopivat hyvin 12–14-vuotiaille lukijoille. Hyvä tietää: Voit milloin vain vaihtaa lukutasolta toiselle, jos kirjat tuntuvat liian helpoilta tai vaikeilta. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluun. Tällä hetkellä Friends-kirjan voi saada vain, jos on kerännyt kaikki lukutason 2 kirjat.

Asiakaspalvelu

Ystävällinen Penny & Friendsin asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään! Alimpana ovat yhteystietomme, ja niitä ennen on muutama vastaus yleisimpiin kysymyksiin. Miten peruutan seuraavan boksin? Näppärimmin se käy Vanhempainnurkan kautta. Luo vain käyttäjätili itsellesi. Tarvitset sitä varten jäsennumeron ja tarkistusnumeron. Voit myös soittaa automaattiseen peruutusnumeroon vuorokauden ympäri: 0800 112 660. Miten muutan tilausta tai lopetan sen? Penny & Friendsin tavoite on lisätä lukuiloa, luovuutta ja uteliaisuutta. Voit esimerkiksi tilata boksin vain joka toinen kuukausi joka kuukauden sijasta. Voit myös laittaa tilauksen tauolle tai vaihtaa lukutasolta toiselle. Asiakaspalvelu auttaa. Voit muuttaa maksukorttitietoja napsauttamalla tätä. Muita kysymyksiä? Vanhempainnurkassa voi hoitaa joitakin tilausasioita, kuten boksin peruutuksen tai osoitteenmuutoksen. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun aukioloajat: ma–to: 8–17, pe: 8–15 Puhelinnumero:  0800 114 697 Sähköposti: jasenpalvelu@pennyfriends.fi Osoite: Penny & Friends PL 1540 00002 Helsinki Stabenfeldt AB SE 556377-8108