0/0
0 0

Syksyn hevosmuotia!

  Helsinki International Horse Show'n, tuttujen kesken 'hissin' expo-alue on ihan huikea paikka kaikille hevosihmisille. Sieltä löytää kaikkea mahdollista heppabestikselle ja itselleen – ja tietenkin myös kepparille! Jokainen tarvitsee kylttejä kotiin, kouluun, tallille! Miten olisi tämä Ukkostuulen kyltti? pennyfriends horse sign Ratsastussukissa löytyy sekä perinteisiä että uudenlaisia! Kuka mistäkin pitää… pennyfriends riding socks Ratsastussappaiden ei tarvitse olla enää vain mustia ja ruskeita. Vai tarvitseeko? Äänestä, kummat italialaisen Stivali Romatellin saappaat ottaisit mieluummin!
Poll 13465
  Säkenöivä suomalaisen Happy Horsen valmistama heppaita. Kyllä kelpaisi! pennyfriends happy horse Ratsastuskypärä on ratsastajan tärkein varuste! Valitse näistä kahdesta mieleisempi!
Poll 13461
  Hevosihminen tarvitsee tietenkin myös avainrenkaan! Nämä Okay’s-yrityksen avainrenkaat on tehty Suomessa. pennyfriends key ring Kepparillasi on todella kissanpäivät, jos se pääsee Expoon valitsemaan varusteita! Tässä Taikakepparin suitsia ja riimuja. pennyfriends hobby horse