0/0
0 0

Uudet lampaat!

Tässä ovat Eiran ja Frian uudet lammaskaverit Loke ja Saga!
Saga syntyi tammikuussa 2018. Se on Frian ja Eiran puolisisarus, kuten Lokekin. Lampailla on sama isä! Saga on tosi utelias, mutta pelkää vähän ihmisiä. Sen tunnistaa siitä, että se kallistaa päätään. Sagan toinen silmä on nimittäin sokea. Se kallistelee päätään nähdäkseen joka puolelle. Lampaan silmät sijaitsevat pään sivulla, joten Saga ei näe toiselle puolelle kääntämättä päätään. Sokeus ei häiritse Sagaa, mutta sille pitää antaa aikaa tottua uuteen ympäristöön ja ihmisiin.  
Loke syntyi helmikuussa 2018. pennyfriends lammas
Lampaiden tulopäivä oli oikea jännitysnäytelmä. Ne karkasivat laitumelta ja juoksivat kohti rautatietä, joka menee laitumen ohi. Olimme ihan paniikissa! Lampaat eivät olleet vielä oikein tottuneita ihmisiin eivätkä antaneet kiinni. Onneksi meillä oli apuna taitava paimenkoira, joka sai tuotua karkulaiset kotiin. Saga rauhoittui, kun se näki Frian ja Eiran. 
Loke sen sijaan karkasi vielä kahdesti, ennen kuin saimme sen sisälle lampolaan. Siellä se nökötti kaksi päivää, kunnes olimme rakentaneet paremmat aidat laitumelle. Senkin jälkeen se yritti karata, mutta ei onnistunut! Siitä saimme päähämme ristiä sen Lokeksi Avengers-sarjan mukaan.
Ensimmäisten päivien jälkeen Loke ei ole keksinyt metkuja. Koputetaan puuta...  Se on itsevarma, lämminsydäminen poika. Siitä on ihanaa helliä meitä ihmisiä ja olla paijattavana. Se sai aluksi olla omassa aitauksessaan, jottei laumaan olisi tupsahtanut yllätyskaritsoita. Nyt Loke on kastroitu ja pääsee laitumella siskojensa luokse. 
On kiva saada koko lammaslauma yhteen. Toivottavasti siskot hyväksyvät pikkuveljensä mukaan!