0/0
0 0
Voittajat
Voittajat
Täältä löydät kisojemme voittajat! ONNEA!
Voittaja:
Ota kuva tallilta!
Kiitos ihanista kuvista! Niitä nähdään myöhemmin lehden aukeamalla. Voittoisa kolmikko tässä kisassa on: Netta, Espoo Alina, Kaustinen Nelli-Sofia, Espoo Harjapakit lähtevät tänään matkaan teille! Paljon onnea!      
Voittaja:
Kilpailu: Minä maastossa
Paljon onnea TaaWil! Tarinasi Peltolaukkaa oli kerrassaan upeasti kirjoitettu. Palkinto lähtee sinulle matkaan!
Voittaja:
Kilpailu: hienoin heppanimi!
Kisan onnekas voittaja on 34horses! Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille hienoja, kauniita ja kekseliäitä nimiä lähettäneille! Niitä oli ilo lukea.
Voittaja:
Kuvaa Penny!
Paljon onnea, Janette! Voitit kisassa riimun ja riimunnarun. Lohdutuspalkinnon saavat Annilotta, Kerttu ja Rosa!
Voittaja:
Kuvaa ruusukkeesi!
Kisassa voiton veivät Emilia, Eveliinaw ja Hoperoheppa. Heidän kuvansa näet artikkeleissa! Paljon onnea voittajille! Kylläpä oli ruusuke tullut hyvään käyttöön. :)  
Voittaja:
Paras jekku -kisa!
Paljon onnea, Mirjam! Voitit Jekkukisan ihanalla jutullasi. Se kuuluu näin: Pippurin jekku Meillä asuu miniponi nimeltä Pippuri. Se on nuori ja vielä ori. Sen paras kaveri on meidän 25-vuotias shettisruuna Bemil. Kerran kun minä olin silittämässä Pippuria aidan yli, niin se varasti minulta rasan (lapasen) kädestä ja juoksi se suussa pakoon. Se laukkasi ympäri aitaa ja ravisteli sitä. Lopuksi se piehtaroi sen päällä. Sitten jo Bemil-ponikin tuli katsomaan, että miksi Pippurilla on hauskaa. Bemil käveli rauhallisesti paikalle. Pippuri lopetti ja pudotti rasan suustaan ja sitten se väisti vanhempaa poni. Bemil haisteli rasaa ja jäi seisomaan sen viereen. Niin Pippuri ei enää saanut sitä vaikka halusi. Se kierteli ja katseli sitä vielä hetken. Pippuri tekee jekkuja myös meidän kissoille. Kun kissa menee aitaukseen, se säntää joskus laukaten kohti. Kissa tietenkin pelästyy ja juoksee pakoon.
Voittaja:
Novellikisa
Saimme toimitukseen huikeita tarinoita! Kylläpä te olette taitavia kirjoittajia! Tuomariston tehtävä ei todellakaan ollut helppo. Kisassa valittiin neljä voittajaa, jotka saavat kukin harjapakin omakseen. Lisäksi heidän novellinsa julkaistaan lehdessä tai täällä kotisivuilla. Voittajat ovat: Kelsa (Pegasos-hevosen mysteeri), Pihla H. (Villihevoset), Ennida (Estekisat) ja Jane (Tallikummitus). Paljon onnea! Koska kisassa oli niin kova taso, valittiin myös neljä lohdutuspalkinnon saajaa. He ovat: Eveliinaw (Jännittävä kohtaaminen), Anna K. (Kummitushevonen), Suviok (Uusi alku) ja Elluzka05 (Jouhimetsän huudot). Onnittelut!